Huidige Acties

 

Uw initiatieven tellen ook!

Er zijn al verschillende initiatieven om geld binnen te halen voor het project. Onderstaand vind je een overzicht van de huidige acties:

Wil jij een sponsorctie opzetten of je hulp bieden bij een lopende actie vul het contactformulier in!

Of neem dan contact op met Alexander de Bonth: adebonth@vwvastgoed.nl, 06-50223161.Tuinbanken te koop!

Bébouw bv neemt het initiatief om tuinbanken te vervaardigen en vervolgens te verkopen voor het project. Medewerkers gaan een aantal zaterdagen aan de slag om deze tuinbanken te maken.

De tuinbanken worden vervaardigd uit steigerplanken en zijn in drie verschillende maten te maken: 700mm, 1500mm en 2000mm breed. De benodigde steigerplanken stelt de materieeldienst van VolkerWessels beschikbaar.
De tuinbanken kunnen verkocht worden aan relaties van de verschillende bedrijven voor een bedrag van € 500,- Voor de relaties is dit bedrag aftrekbaar.

Het doel van deze sponsoractie is dat uiteindelijk andere bedrijven deze actie ook kunnen overnemen en zelf de tuinbanken kunnen maken en verkopen aan eigen relaties. Dus kom zelf in actie!
Meer informatie en de bouwtekeningen van de tuinbanken zijn op te vragen bij:

Jos van Dam, jvdam@bebouw.nl / 06-15027030

Spinningmarathon

Op 26 juni 2010 organiseren wij een Spinning Marathon
van 14.00 uur tot 18.00 uur bij Fitness 365, Snijdersbergweg 97 te Amsterdam.

Voor deze sponsoractiviteit zoeken wij sportieve collega’s die voor ons minimaal een uur willen fietsen onder begeleiding van spinning instructeurs. Doe je ook mee? Mail de volgende gegevens naar e.boon@medicomzes.nl
Deelname is gratis.

Na ontvangst van je e-mail, sturen wij je een bevestiging en routebeschrijving. Graag op tijd aanwezig in verband met eventueel omkleden (zelf kleding meenemen). Na afloop kunt je gebruik maken van de douche faciliteiten van Fitness 365.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met:
Esmaralda Boon:  06-51151236

Deze spinning marathon wordt mede mogelijk gemaakt door:

Inleveren Vrije dagen

Veel mensen hebben ieder jaar enkele vrije dagen over. Uitbetalen levert niet het gewenste resultaat en de dagen toevoegen aan het surplus van het volgende jaar is slechts een verschuiving van het probleem. Daarom bieden we mensen de mogelijkheid om één of meerdere dagen te doneren. Wij zijn op zoek naar personen die ons kunnen helpen met de communicatie van dit initiatief en het bereiken en voorlichten van de werkmaatschappijen. Voor meer informatie: Alexander de Bonth, adebonth@vwvastgoed.nl, 06-50223161

Fietstocht

In de zomer organiseren we op vijf locaties in Nederland een grote fietstocht voor het gehele concern. In Woerden, Emmeloord, Nieuwkuijk (Den Bosch), Driebergen en Rijssen vertrekken gelijktijdig fietsers vanaf VolkerWessels locaties. Voor de locaties in Nieuwkuijk, Rijssen en Woerden zijn we nog op zoek naar coördinatoren. Deze personen zijn samen met de organisatie verantwoordelijk voor het verloop van de fietstocht op een locatie. Denk hierbij aan het uitzetten van de routes, regelen van de bbq’s en drankjes en het bewaken van de financiën. Als dit u aanspreekt, schroom niet om contact op te nemen met Alexander de Bonth, adebonth@vwvastgoed.nl, 06-50223161.

Hardlopen met VolkerWessels

VolkerRail loopt warm voor Armenië

Op vrijdagmiddag 9 april 2010 organiseert VolkerRail een sponsorloop voor Armenië. Of je nu sportief of niet sportief bent, iedereen kan deze dag zijn hardloopschoenen aantrekken om een steentje bij te dragen. Reserveer deze dag alvast in je agenda!

Met het geld dat wordt opgehaald, wordt een voormalige Sovjetkleuterschool omgebouwd tot een gemeenschapscentrum waar kinderen en hun ouders terecht kunnen voor bijscholing, culturele ontplooiing, sport en meer. De bouw van dit centrum start in april en de oplevering staat gepland in september 2010.

VolkerRail wil naast de eigen medewerkers ook anderen geinteresseerd maken voor deze sponsorloop. Zo wordt de actie een zo groot mogelijk succes!

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Stijn Elbers: 06 5022 4990 / stijn.elbers@volkerrail.nl

Mede mogelijk gemaakt door: