Laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws en updates van het project Armenie.


Van de Bestuursvoorzitter
Felicitatie aan Jong VolkerWessels
Op vrijdag 4 februari heeft Jong VolkerWessels het door haar gerenoveerde en vernieuwde jeugdcentrum Rainbow Child Center in de Armeense hoofdstad Yerevan geopend.
Lees verder >

Rainbow Child Center geopend
Jong VolkerWessels opent Armeens jeugdcentrum

Een parel voor de wijk. Het vernieuwde Rainbow Child Center in Nor Nork, één van de armste wijken van de Armeense hoofdstad Yerevan. Na een project van anderhalf jaar opende Jong VolkerWessels op vrijdag 4 februari 2011 de deuren van dit gerenoveerde jeugdcentrum.
Tijdens de opening waren er bijzondere gasten aanwezig. De Armeense Minister van Onderwijs, wethouder van Cultuur, de burgemeester en de Nederlandse ambassadeur. Allen juichten zij dit initiatief van Jong VolkerWessels een warm hart toe.

Lees verder >

Bezoek aan de bouwplaats
Onlangs zijn een projectlid, Stijn, en onze vaste adviseur, Pailak, naar Armenië afgereisd om de bouw te bezichtigen. Allereerst is het Rainbow Child Center bezocht
Lees verder >

Bekijk hier de foto's tijdens de renovatie
De bouwwerkzaamheden gaan erg voorspoedig.
dagelijks werken er ongeveer 35 mensen aan de renovatie van het project.

Lees verder >

Start bouw begonnen
De start van de bouw is begonnen.
Lees verder >

Contract getekend
Na een intensieve periode van onderhandeling is het contract met Kilikia ondertekend.
Lees verder >

Onderhandelingen contract Armenié.
Het contract is bijna gereed
Lees verder >

Opbrengst spinningmarathon: ruim 20.000 euro
Een sportieve en financiële topprestatie. Jong VolkerWessels heeft met een spinningmarathon op zaterdag 26 juni jl. meer dan 20.000 euro opgehaald voor het project Armenië.
Lees verder >

Spinning marathon voor Armenië
Geld op halen door je in het zweet te werken. Dit is het doel van de spinning marathon op 26 juni aanstaande, georganiseerd door Jong VolkerWessels in samen werking met Fitness365 in Amsterdam. De opbrengst van deze spinning marathon gaat volledig naar de renovatiehet Rainbow Child Center.
Lees verder >

Kick off fondsenwerving VolkerRail UK voor Project Armenië
VolkerRail UK is begonnen met een sponsoractie in het kader van het naderende WK voetbal in Zuid Afrika. Deze actie is een TOTO omtrent het voetbal en is bedoeld om het Jong VolkerWessels Project Armenië te ondersteunen.
Lees verder >

Gesprekken met lokale aannemers
De afgelopen paar dagen hebben Alexander en Bas samen met Gevorg in Yerevan een tweede ronde gesprekken gevoerd met lokale aannemers. De voortekenen zijn vooralsnog gunstig…
Lees verder >

Succesvolle sponsoractie van VolkerRail
Hardlopen, fietsen en roeien voor het goede doel. Resultaat: een opbrengst van €8.500! Deze actie van VolkerRail komt geheel ten goede aan het Jong VolkerWessels project in Armenië.
Lees verder >

Project Armenië komt in aanmerking voor subsidie van NCDO
Jong VolkerWessels Foundation maakt bekend dat zij voor haar project in Armenië, het renoveren van een gemeenschapscentrum in Yerevan, in aanmerking komt voor een subsidie van 51.000 euro.
Lees verder >

VolkerRail loopt warm voor Armenië
Op vrijdagmiddag 9 april 2010 organiseert VolkerRail een sponsorloop voor Armenië. Of je nu sportief of niet sportief bent, iedereen kan deze dag zijn hardloopschoenen aantrekken om een steentje bij te dragen. Reserveer deze dag alvast in je agenda!
Lees verder >

Kaarten Feyenoord-Ajax voor Armenië
Laat de biedingen maar komen! We hebben twee kaarten beschikbaar voor de wedstrijd Feijenoord-Ajax op zondag 31 januari 2010. De opbrengst van deze kaarten komt geheel ten goede aan het project Armenië.
Lees verder >

Projectteam reist naar Armenië
Sinds oktober 2009 is de projectgroep hard aan de slag gegaan. Nu worden er voorbereidingen getroffen. Voorbereidingen voor de reis naar Armenië.
Lees verder >